4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Apartmanda yangın: 7 yaralı

Apartmanda yangın: 7 yaralı

Erzurum'da 5 katlı bir apartmanda çıkan yangında 7 kişi yaralandı. Apartmanda mahsur kalan vatandaşlar itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Edinilen bilgilere göre, saat 20.00 sıralarında Abdurahman Ağa Mahallesi Libya Caddesi üzerinde Yıldız Apartmanı'nın 3. katında Serap Zengin'e ait dairede henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede apartmanın üst katlarına da sıçrarken, 3. ve 5. kat arasında kalan ve aşırı dumandan dışarı çıkamayan çok sayıda apartman sakini yardım istedi. Kısa sürede itfaiye ve polis ekipleri olay yerine gelirlerken, apartmanda mahsur kalan vatandaşlar kurtarılmaya çalışıldı. Yangında yaralanan 4'ü kadın 3'ü çocuk ambulanslarla Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Apartmanda mahsur kalan vatandaşlar ise, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu üst katlara uzatılan merdivenlerle tahliye edildi. Olay sonrası yaralı yakınları sinir krizi geçirirlerken, emniyet güçleri bölgede yoğun güvenlik tedbiri aldı.

Yangının çıktığı dairenin sahibi olan Serap Zengin'in yakınları, yangının kundaklama olabileceği iddiasında bulunarak, aynı dairede 10 gün önce yine yangın çıktığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 22:12:03
Güncelleme :18 Şubat 2009 Çarşamba 22:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?