6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Arkadaşını silahla yaraladı

Erzurum'da dün tabancayla bir kişiyi ayağından vurarak yaraladığı iddia edilen zanlı, bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, H.M. ve O.T. isimli şahısların, arkadaşları olan F.Ç., V.B. ve A.Ç. ile olay yerinde karşılaştıkları, alkolün de etkisi ile F.Ç. ile O.T. arasında tartışma çıktığı bildirildi. Tartışmanın büyümesi üzerine O.T.'nin yanında bulunan ruhsatsız tabanca ile bir el ateş ettiği, olayda müşteki V.B.'nin sol ayağından yaralandığı ifade edildi. Silahla yaralama olayını gerçekleştiren şüpheli O.T.'yi suç aleti bir adet 9 milimetre çapında tabanca, 1 adet 9 milimetre çapında fişek ve 1 adet 9 milimetre çapında kovan ile birlikte yakalayan polis ekipleri, soruşturmayı tamamladıktan sonra zanlıyı bugün adliyeye sevketti. Zanlı O.T.'nin kasten adam yaralama ve ruhsatsız tabanca taşıma suçundan tutuklanarak, Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderildiği kaydedildi.

Bu arada olay yerine gelen ambulansla Erzurum Numune Hastanesi'ne kaldırılan yaralı V.B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 17:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?