4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Artistik patinaja yoğun ilgi

ARTİSTİK PATİNAJA YOĞUN İLGİ

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için satışa çıkarılan müsabaka biletleri tükenmek üzere. Açılış töreninin biletleri çok kısa sürede tükenirken, müsabakalar arasında en erken biten bilet artistik patinajın oldu.

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na sayılı günler kala, oyunlar için satışa çıkarılan biletlerin tükenmek üzere olduğu belirtildi. Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Biletleme ve Seyirci Hizmetleri Komite Başkanı Dursun Katkat, organizasyonun açılış-kapanış törenleri ve müsabakaların toplam seyirci kapasitesinin 100 bin olduğunu belirtti. Bugüne kadar 75 bin koltuğa ait biletin satıldığını vurgulayan Katkat, ‘’Açılış töreni için satışa çıkarılan biletler çok kısa sürede tükendi. Müsabakalara ise halkın ilgisi çok yüksek. Karşılaşmaları canlı izlemek isteyen sporseverler ellerini çabuk tutmalı’’ dedi.

BİLETLERDE SATIŞ ORANI YÜZDE 80

Oyunların gerçekleştirileceği salon ve açık alanların farklı seyirci kapasitesine sahip olduğunu belirten Dursun Katkat, müsabakalar içerisinde artistik patinaj için ayrılan biletlerin tükendiğini söyledi. Katkat, ‘’Sporseverler oyunların açılış töreninin ardından en fazla ilgiyi artistik patinaja gösterdi. Biletler çok kısa sürede tükendi. Atlama kuleleri, snowboard ve buz hokeyi branşları için satışa sunduğumuz biletlerde tükenmek üzere. Diğer branşlardaki biletlerde ise yüzde 80’lik satış oranına ulaştık’’ dedi. Biletleme ve Seyirci Hizmetleri Komite Başkanı Dursun Katkat, Kuzey Kombine müsabakasının iki ayrı branş olarak gerçekleştirileceğini belirterek, ‘’Bu branşlardan biri kayaklı koşu diğeri ise kayakla atlama. Kayakla atlama sporunu izlemek isteyen sporseverler, kuzey kombine için aldıkları biletle iki branşı da izleyebilirler’’ dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 10:10:01
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 10:22:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?