6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Aşık genç dehşet saçtı

Erzurum’da sevdiği kız ile evlenememesinin sebebi gördüğü 2 kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldüren genç, daha sonra aynı silahla intihar etti.

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, av tüfeğiyle Bişar C. ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadını apartman girişinde vurarak öldüren Haydar Y., daha sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Savcının olay yerinde incelemede bulunmasının ardından cesetler otopsi için Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Silah sesini duyan vatandaşlar, “Tam geldiğimiz de üçü de ölmüştü. Genç adamın ayaklarının üzerine av tüfeği düşmüştü” dediler. Öte yandan, Haydar Y.'nin, Erzurum’un Tekman ilçesinden bir kız kaçırdığı, daha sonra kızın baba ocağına geri döndüğü, bunun üzerine ailesini de yanına alarak kızı istemeye giden Haydar Y’nin olumsuz cevap alması üzerine cinayetleri işlediği iddia edildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2012 Perşembe 09:18:44
Güncelleme :28 Haziran 2012 Perşembe 18:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?