4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Aşk cinayeti mi?

Erzurum'da  bir ilköğretim okulunun anasınıfında gönüllü öğretmenlik yapan 23 yaşındaki Reyhan Zeynep Polat’ın tarlada cesedi bulundu. Tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlenen Polat’ın öldürülmesiyle ilgili bir astsubay gözaltına alındı.

Aziziye İlçesi’nin Tınazlı Köyü yakınlarındaki arazide bir kadının cesedini gören çiftçiler, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, bir ilköğretim okulununun anasınıfında ücret almadan görev yapan Reyhan Zeynep Polat’ın kimlik bilgilerine ulaştı.

Tabancayla başka bir yerde öldürülen genç kadının, daha sonra tarlaya atıldığı tespit edildi. Aziziye İlçesi’nin Dadaşkent semtinde oturan Polat’ın ailesinin de, dün saat 18.00’den itibaren kızlarından haber alamadıkları için polis merkezine başvurduğu öğrenildi.

Genç kızın bir süreden beri görüştüğü astsubay G.Y. de olayla ilgili olarak gözaltına alındı. Reyhan Zeynep Polat’ın cesedi otopsi yapılmak üzere ambulansla Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2009 Cumartesi 17:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?