6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Aşkale'de araçlar dondu

Aşırı soğuklar Aşkale’de hayatı olumsuz yönde etkiledi.

İlçede bazı evlerin su boruları ve araçlar dondu. Araçları donan vatandaşlar, çalıştırmak için ateş yakarak motorları ısıtmaya çalıştı.

Vatandaşlar soğuk hava sebebiyle dışarı çıkmakta zorlanırken, araç sahipleri büyük sıkıntı yaşadı. Vatandaşlar, çalışmayan araçların motorunun altında ateş yakarak, vurdurarak ve diğer araçlardan aküyle takviye yaparak çalıştırma yollarını denedi.

Araç sahipleri, otomobilin üzerine sıcak su ve tuz dökerek buz parçalarını eritmeye çalıştı. Bu arada, cadde ve sokaklarda park halinde bulunan bazı araçların da lastik ve tamponlarının da buz tuttuğu görüldü. Bazı vatandaşlar, araçlarını soğuktan korumak için üzerine bez parçaları örttü. İlçede, çok sayıda aracın soğuk hava nedeniyle çalışmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 10:18:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin SEYİTOĞLU IP: 88.227.34.xxx Tarih : 5.02.2008 16:08:41

erzuruma ve erzurumluya sahip çıkmayan tüm idareci ve yöneticilerden millet vekillerinden halkın hakkını arayamayan söz sahibi idarecilerden allah hesabımızı sorsun hakkımız helal değil ayda 500 ytl yakıta para veriyoruz bu şehir zor şehir zaten herkes yavaş yavaş terk ediyor neyimize sahip çıktılar kendilerinden başka kimseleri de gözü görmüyor herkes kendi hesabına çalışır olmuş fakat hesap günü hesap vercekler