7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Atalay ve Tamer tesisleri gezdi

ATALAY VE TAMER TESİSLERİ GEZDİ

Uluslar arası Spor Organizasyonlardan Sorumlu Başkoordinatör ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, hafta sonunda Erzurum’a çıkarma yaptılar.

Trabzon’dan karayolu ile Erzurum’a gelen Atalay ve Tamer’i Kandilli’de Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar karşıladı. Atalay ve Prof. Dr. Tamer, Kandilli’de 2011 için yapılan koşu kayak pestlerini, biatlon tesislerini ve suni kar yağdırma sistemlerini incelediler. Müteaahhit firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan ikili çalışmaların sorunsuz devam etmesinden dolayı büyük bir mutluluk dulduklarını söylediler.

Uluslararası Spor Organizasyonlardan Sorumlu Başkoordinatör ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay ve Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Kandilli’de yapılan tesisleri gezdikten sonra Camal Gürsel Stadı’nın yanında yapılan 3 binlik salon olarak adlandırılan Buz Hokeyi ve Buz Pateni Salonu’nun inşaatını gezdiler. Mütiaahit firmadan çalışmalar hakkında bilgi alan Atalay, “19 Mayısta bu salonu teslim almak istiyoruz. İnşallah Ağustos ayında bu salonda müsabaka yapılacak, Akustik özelliği, ses sistemleri ve görüntüsü ile bu tesis bittiğinde göz kamaştıracak. Ülkemize ve Erzurum’a böyle bir tesis kazandırdığımız için mutluyuz.” diye konuştu

Atalay ve Tamer’in daha sonraki durağı Atlama Kulaleri oldu. Atlama kulelerinin inşaatını gezen Uluslar arası Spor Organizasyonlardan Sorumlu Başkoordinatör ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay ve Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile kurmaylarıyla bir sure atlama kulelerinin yer aldığı tepeden Erzurum’u izlediler.

Erzurum’un 2011’de müthiş bir organizasyon gerçekleştireceğini belirten Atalay, “Çalışmalar iyi gidiyor. Tesislerimiz mükemmel” dedi.

Daha önce “Vancouver’de kar yoksa Erzurum’dan kar gönderelim.” açıklamalarıyla dikkat çeken Atalay, Cumartesi günü de bir espri yaparak, “Biz bu sene Vancouver’e ödünç olarak kar gönderdik. Seneye karı geri alacağız.” diye konuştu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, 2011’in Erzurum ve bölge için bir başlangıç olduğunu belirterek, esas 2011’den sonrasının önemli olduğunu söyledi. Hazırlıkların ve çalışmaların iyi gittiğini belirten Tamer, “Seneye bu zamanlar UNIVERSIADE yarışları bitmiş olacak. Sonrasını siz düşünün. Bu bir başlangıç. Önemli olan 2011 sonrası. Bakın Devlet Erurum’a bir birinden güzel tesisler yapıyor. Ben ühiversitede öğrencilerime bile soruyorum. Türkiye’de olmayan Erzurum’da baş tane var. diye sorduğum soruya yanıt istiyorum. Yani Erzurum’a yapılan 2011 tesislerinden soruyorum.” şeklinde konuştu.

ATALAY VE TAMER TESİSLERİ GEZDİ
ATALAY VE TAMER TESİSLERİ GEZDİ
ATALAY VE TAMER TESİSLERİ GEZDİ
ATALAY VE TAMER TESİSLERİ GEZDİ
ATALAY VE TAMER TESİSLERİ GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2010 Pazar 11:13:04
Güncelleme :28 Şubat 2010 Pazar 11:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?