4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Atalay’dan 2011 tesislerine inceleme

ATALAY’DAN 2011 TESİSLERİNE İNCELEME

Uluslararası Organizasyonlar Spor Organizasyonları Baş Koordinatörü Mehmet Atalay, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları tesisleri inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Kiremitliktepe mevkiinde yapımı devam eden atlama kulelerini gezen Atalay, burada Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Tesislerin inşaatlarında herhangi bir gecikme sözkonusu olmadığını bildiren Atalay, spor tesislerinin zamanında yetiştirileceğini kaydetti. Tesis inşaatlarının genelde yüzde 75 civarında olduğunu anlatan Atalay, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nın maskotu çiftbaşlı kartalı inceleyen Atalay, maskotun sevimli olduğundan bahsetti.

Başkoordinatör Atalay, burada gazetecilerin, kulelerden atlayan sporcuların yola düşme tartışmalarının yapıldığını hatırlatması üzerine, “Böyle bir şey söz konusu değil. Böyle bir şey olsa, dünya rekoru olur. Atlama kulelerinden kayakçıların çıkıp, piste inecekleri yern ile yol arasında uzun bir mesafe var.”şeklinde konuştu.

Daha sonra Palandöken Kayak ve Kış Sporları Merkezi’ndeki gondol lift mekanik tesisi inşaatını da inceleyen Atalay, burada müteahhit firma yetkilileriyle görüştü. Kar serpintisi ve soğuk havaya rağmen çalışmalarını sürdüren işçilerle de sohbet eden Atalay, bir süre çalışanlarla birlikte dışarıda yakılan ateş başında ısındı.

Atalay, günün sonunda Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk’e de nezaket ziyaretinde bulundu.

ATALAY’DAN 2011 TESİSLERİNE İNCELEME
ATALAY’DAN 2011 TESİSLERİNE İNCELEME
ATALAY’DAN 2011 TESİSLERİNE İNCELEME
İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 18:39:04
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 09:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?