4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Atınç'dan personeline plaket

Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, belediye personeline teşekkür plaketi verdi. Belediyenin bütün birimlerini gezen Başkan Atınç, personelden haklarını helal etmelerini istedi.

Görev süresinin dolmasına kısa bir süre kalan Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, personeliyle vedalaştı. Veda ziyaretlerine ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Atınç, sabah erken saatlerinde fen işleri şantiyesi ile temizlik işleri şantiyelerine giderek personelle bir araya geldi. Burada tek tek işçilerle görüşen başkan Atınç, yaptığı konuşmada, işçilerden haklarını helal etmelerini istedi.

Başkan Atınç, “Göreve geldiğim ilk günden beri sizinle birlikte hizmet etmeye gayret ettik. Ancak bu süre içinde hizmet etme amacıyla istemeden birbirimizi kırmış, üzmüş olabiliriz. Bu durum kişisel değil, tamamen Erzurum halkına verilecek hizmetlerle ilgilidir. Kırgınlık ve kızgınlığımız sizlerin şahsına olmamıştır. Tamamen yapılacak işle ilgilidir. Şunu bilmenizi isterim ki, hiçbir zaman gönülleri kırmak istemedim. Çünkü göreve geldiğim gün itibariyle, bu görevin biteceği günüde biliyordum. Bu bilinçle, hareket ettim. Görevimiz ve hizmetimiz buraya kadarmış. Tabii bundan sonra Erzurum’dayız ve yine çeşitli yerlerde karşılaşacağız dostluk ve arkadaşlığımız sürecek. Hepinize teşekkür ediyorum.”dedi.

Daha sonra belediye binası içindeki bütün birimleri gezerek, personelle vedalaşan Fahrettin Atınç, memur ve işçilere teşekkür belgesi ile plaket verdi. Makamında birim müdürleri ile bir araya gelen Başkan Fahrettin Atınç, birim müdürlerine teşekkür plaketi ve tam ilmihal kitabı hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 14:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?