7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Atınç'tan yılbaşı mesajı

Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda her yeni yılın yeni bir umut olduğu inancıyla Türk milletinin ve insanlığın aradığı huzur ve barışı yakalaması temennisinde bulundu.
Atınç, 2008 yılının Erzurum ve ülke için başarılı geçtiğini anımsatarak, “Yaşanan global krizin olumsuz etkileri sınırlıda olsa ülkemizi etkilemiştir. Yeni yılın yeni umutlarla gelmesini diliyor, insanlığın aradığı huzur ve barışı yakalaması temennisinde bulunuyorum” dedi.
Fahrettin Atınç, çevresi sorunlarla dolu bir ülkede yaşadığımızı hatırlatarak “2009 yılına umutla başlamak istiyoruz. Yeni yılın özellikle Gazze’de, Irak’ta zulüm gören din kardeşlerimiz için zulümden ve zilletten kurtuluşun umudu olması temennisinde bulunuyorum. Ayrıca yeni yılın bütün insanlığa barış ve huzur getirmesi diliyorum” şeklinde konuştu.
Atınç, 2008 yılını Belediye olarak da başarılı bir biçimde bitirdiklerini belirterek “Eksiğiyle kusuruyla bir hizmet yılını daha geride bıraktık. Mevcut imkanlarımız çerçevesinde sorumluluk bölgemizde hizmetin en iyisini sunma gayreti içerisinde olduk. Eksiğimiz ve kusurumuzla birlikte halkımıza hizmetin en iyisini yapmaya çalıştığımız inancındayım. Yeni yılın öncelikle Erzurum’umuza, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 16:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?