4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Atletizmde büyük başarı

ATLETİZMDE BÜYÜK BAŞARI

Erzurum Gençlikspor, Palandöken Belediyespor ve İl Özel İdarespor ile Telekomspor’dan toplam on takımın katılımı ile Antalya’ya giden Erzurumlu atletler yine adlarından oldukça çok söz ettirecek derecelerle Erzurum’a döndü.

Yönetici Suat Yayatıcı’nın kafile başkanlığını üstlendiği Antrenörler Nihat Bayburt, Orhan Güngör, Yavuz Bayram ve Ali Haydar Kanber yönetimindeki Erzurumlu atletler büyük bir başarıya imza atmanın gururunu yaşadı. Antalya’da yapılan Türkiye Kros Ligi Müsabakalarına 10 takımla Türkiye çapında en fazla takımla katılan bir il olarak rekora imza atan Erzurum başarılı derecelere imza atmanın gururunu yaşadı. 16 yaş altı Erkekler (A) Kategorisinde ferdi anlamda Ayetullah Belir Türkiye Şampiyonu olurken, Hakan Çoban 2. oldu. Bu kategoride İl Özel İdarespor takım halinde Türkiye birincisi oldu.

16 yaş altı erkekler(B) Kategorisinde Erzurum Palandöken Belediyespor’dan Abdulkadir Çelik ferdi anlamda Türkiye üçüncüsü olurken, takım halinde Palandöken Belediyesi Türkiye ikinciliğini kazandı. Gençlikspor Kulübü ise Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2011 Çarşamba 11:18:05
Güncelleme :2 Mart 2011 Çarşamba 11:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?