7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Atletizmde şampiyon; İl Özel İdaresi

ATLETİZMDE ŞAMPİYON İL ÖZEL İDARESİ

Erzurum Atletizmde başarıdan başarıya koşuyor.

Mersin’de hafta sonunda yapılan Kulüpler arası Kros Liginde Erzurumlu atletler büyük bir başarı gösterdi. Yedi takımla Mersin’e giden Erzurum tam altı takımla yoluna devam etme başarısı gösterdi. Altı takım Kras Liginde mücadele etmeye hak kazandı. Şampiyonada İl Özel İdaresi Spor Kulübü Erkek takımı 16 Yaş altında takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Antrenörler Orhan Güngör ve Yavuz Bayram yönetimindeki atletler büyük bir başarıya imza atmanın sevincini yaşarken, Gençlikspor Kulübü ve Telekomspor’da Kros Ligine kalmanın mutluluğunu yaşadı.

Kulüpler arası Kros Liginde Gençler ve Yıldızlar kategorisinde büyük başarı gösteren Atletleri Kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Atletlerimizin bundan sonrada başarılı olacaklarına inanıyorum” dedi.

İl Özel İdaresi Atletizm Antrenörü Orhan Güngör’da, “Şampiyon olmamızda İl Genel Sekreterimiz Selami Altınok’un katkıları çok büyük. Bize verdiği maddi ve manevi destekten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve şampiyonluk kupasını kendisine hediye ediyoruz” dedi.

Şampiyonada Telekomspor’dan Hakan Çeçen ve İl Özel İdaresinden Hakan Çoban ikinci olarak iki gümüş madalya kazandılar.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 10:09:00
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 14:05:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?