4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Atletler kupayla döndü

ERZURUMLU ATLETLER KUPAYLA DÖNDÜ

Atletizmde altın çağlarından birini yaşayan Erzurumlu atletler, Denizli’de de büyük başarılara imza attı.

Türkiye Atletizm Federasyonu Faaliyet programında yer alan Kulüplerarası Kros Ligi Final Müsabakaları hafta sonunda Denizli’de yapıldı. Büyük çekişmelere sahne olan final müsabakalarına Erzurum sekiz takım ile katıldı. Erzurum İl Özel İdarespor 16 Yaş altı Erkek takımı, Türkiye birincisi olurken, ferdi olarak ta bu kulüpten Hakan Çoban Türkiye şampiyonu oldu. Ayetullah Belir ise Türkiye ikinciliğini elde etti. Miniklerde Palandöken Belediyespor Türkiye şampiyonu olurken, Abdulkadir Çelik ferdi olarak üçüncü oldu. Genrçlikspqor takımı da üçüncülük kupasının sahibi oldu.

CEYHAN’DAN KUTLAMA

Denizli’den dönen atletler ayaklarının tozu ile Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Memduhn Ceyhan’ı ziyaret etti. Ziyarette kafile başkanı Suat Yayatıcı ile Antrenörler Orhan Güngör ve Ali Haydar Kanber’de hazır bulundu. Erzurum’dan Kros Ligi Finallerine katılan tüm takımları kutlayan Ceyhan, atletleri ve antrenörleri başarısından dolayı tebrik etti.

Antrenör Orhan Güngör ise atletizm de altın çağlarını yaşadıklarının altını çizerek kendilerine destek veren İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Altınok, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile Eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan’a teşekkür etti. Güngör, “Bu bürokratlarımızın destekleri sayesinde zaferlere imza atıyoruz. Bundan sonra Avrupa ve dünya çapında başarılara imza atmak istiyoruz” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 19:33:02
Güncelleme :23 Mart 2011 Çarşamba 09:09:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?