4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Atletlerden şampiyonluk sözü

İL ÖZEL İDARESİ ATLETLERİ’NDEN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Erzurum İl Özel İdaresi Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcuları İl Genel Sekreteri Selami Altınok’u ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl Türkiye dördüncüsü olan Atletizm takımı sporcuları yeni sezon öncesi şampiyonluk sözü verdi.

İl Özel İdaresi Spor Kulübü atletleri bugün beraberlerinde atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, antrenörleri Yavuz Bayram ve Orhan Altınok ile birlikte İl özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok’u ziyaret etti. Desteklerinden dolayı Altınok’a çiçek veren atletler, önümüzdeki sezonda Türkiye şampiyonu olacaklarını söylediler.

Kısa zamanda ortaya koyduğu başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Altınok, “Biz kırsalın alt yapısının yanı sıra ilin kültürel, sosyal ve sportif alanlarında da kendimizi sorumlu olarak görüyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. Atletizm, Kayak konusunda çalışmalarımız devam ediyor. İl Özel İdaresi olarak buz hokeyi takımı kurmak içinde gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporcularımıza imkanlarımız dahilinde her türlü desteği sağlamaya hazırız” diye konuştu.

Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık ise İl özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, Telekom’da yakaladıkları başarılı İl Özel İdaresi7ndede devam ettireceklerine inandığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 16:04:04
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 18:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?