7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

AÜ televizyonu yayına başladı

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TELEVİZYONU YAYINA BAŞLADI

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinin bünyesinde yayın yapan Atatürk Üniversitesi Televizyon bugün itibari ile resmi olarak yayına başladı.

Atatürk Üniversitesi TV Koordinatörü Tahsin Kaya, önceki yıllardan farklı olarak bu yıl belgesellere ve yöresel haberelere ağırlık vereceklerini söyledi.

Yeni yayın döneminde yapacaklarını anlatan Atatürk Üniversitesi TV Koordinatörü Kaya, ”Her sene biraz daha farklı birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu yıl vahşi yaşam, spro, tv yayınları kamera hataları, bilim ve teknoloji canlılarla ilgili belgesellere ağırlık vereceğiz. Bunların yanısıra çocuk filmlerini de göstereceğiz. Ayrıca üniversitemize misafir olarak gelen yerli ve yabancı konuklarla programlar yapacak, üniversitemizde gerçkeleşn programları sunacağız.” diye konuştu.

Yayın ekibinin İletişim Fakültesi öğrencilerinden oluştuğunu söyleyen Tahsin Kaya, böylece öğrencilere işin mutfağını göstererek onları iş hayatına hazırladıklarını ifade etti. Üniversite içi ve şehirde gerçekleşen tüm aktiviteleri takip edeceklerini vurgulayan Kaya, ”3. sınıf ve 4. sınıf Öğrencilerimizden oluşan ekibimiz, bu sene hem ulusal medyada hemde mahali basını takip edecek. Yeri geldiğinde de sokağa çıkıp haberler yapacaklardır. Üniversite olarak şehirden kopuk yayın yapmak istemediğimiz için Günaydın Erzurum Programı ile Erzurum’da gerkleşen herşeyi takip edeceğiz” dedi.

Haftada en az 3 kez canlı yayınla izleycilerinin karşısına çıkacaklarını belirten Atatürk Üniversitesi Tv Koordinatörü Tahsin Kaya, tarafsızlık, saydamlık ve bilimsellik ilkesi doğrultusunda yayın yapacaklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma 16:17:01
Güncelleme :1 Ekim 2010 Cuma 19:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?