7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Avşar kızını büyülediler

Erzurumlu iki engelli tenisçi kardeş büyük bir başarıya imza attı. İstanbul’da yapılan Papıa ve Hülya Cup Tanis Turnuvasına katılan Algül kardeşler, Hülya Avşar’ın gönlünü fethetmeyi başardı.

Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu nezaretinde, Erzurum’u 20-22 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul’da yapılan Papıa ve Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvasın’da temsil eden Recep ve Ahmet Can Algül yeni bir başarıya yelken açtı. Bedensel engelli olan iki kardeş tenisçi Recep Algül ve Ahmet Can Algül’e Aşar kızından büyük bir övgü geldi. İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu ve iki sporcusunu kutlayan Hülya Avşar, Algül kardeşlerin Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvasına katılacağını açıkladı. Yaşlarının küçük olması nedeniyle turnuvaya katılan herkesin ilgi odağı olan Algül kardeşlerin 10-14 Mayıs 2012 tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Tenis Turnuvasında korta çıkacağı belirtildi.

YENİ ENGELİLERİN ENGELLERİ AŞMASINI SAĞLADILAR

Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu ile Antrenörlerler Vahdet Alaeddinoğlu, Yıldırım Gündoğdu ve Ömer Said Alaeddinoğlu tarafından tenise başlatılan Recep Algül ve Ahmet Can Algül’ün Papıa ve Hülya Cup Tenis Turnuvasında popüleritesinin artması ve ilgi odağı olması Erzurum’da bedensel engelli diğer çocukların da tenise ilgi duymasını sağladı. Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu, dört yeni bedensel engellinin tekerlekli sandalye tenisine başladıklarını söyledi. Antrenörler Vahdet Alaeddinoğlu, Yıldırım Gündoğdu ve Ömer Said Alaeddinoğlu da tekerlekli sandalye tenisine olan ilginin Algül kardeşler sayesinde arttığına işaret ederek, Erzurum’un bu konuda ilerisinde önemli bir marka olacağını savundular.

AVŞAR KIZI BAĞRINA BASTI

Papıa ve Hülya Cup Tenis Turnuvasına katılan Erzurumlu iki bedensel engelli sporcu, ilk gün yarışlarında elenmesine rağmen, turnuvanın ilgi odağı oldu. Recep Algül ve Ahmet Can Algül kardeşlere moral veren Avşar kızı, iki kardeşin turnuva sonuna kadar İstanbul’da kalmalarını sağladı. Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu, “Hülya Avşar iki sporcumuza gerçekten çok yakın bir ilgi gösterdi, onları en iyi şekilde misafir etti. Hülya hanıma yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hülya hanım Türkiye’de tenisin sevilmesine de öncülük eden sanatçılarımızın başında geliyor. Bu da bizleri mutlu ediyor” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2012 Salı 16:51:00
Güncelleme :10 Mayıs 2012 Perşembe 14:26:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?