4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Aziziye Başkanı muhtarlarla buluştu

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçeye bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Daphan Ovası Sulama Birliği Başkanı ve aynı zamanda MHP Aziziye İl Genel Meclisi Üyesi Emrullah Akpınar tarafından Kayapa Mahallesi’nde organize edilen toplantıya, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Resul Kara ile çok sayıda muhtar katıldı.

Aziziye Belediyesi Meclis Üyesi Abdulhamit Oğraş’ın da hazır bulunduğu toplantıda, Başkan Cengiz muhtarlarla istişare ederek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Sürekli bir araya geleceğini söylediği muhtarlara; “Bizim makamımız, sizlerin mekanı olacaktır. Kapımız sizlere ve halkımıza her zaman açık. Bu şehri, bu ilçeyi el ve gönül birliği içerisinde beraber yöneteceğiz, beraber kalkındıracağız. Sizlerle diyalogumuzun, iletişimimizin iyi olması sorunların daha kısa zamanda çözüleceği anlamına gelir” şeklindeki ifadelerle hitap eden Cengiz, karşılıklı görüş alışverişinden her zaman fayda doğacağını ifade etti.

BAHANELERİN ARKASINA SIĞINMAYACAĞIZ

Belediyede, mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet üreteceklerini kaydeden Başkan Cengiz, “Bölgemizin hizmet anlamında önemli eksikleri olduğunu biliyoruz. Sorunlarımızı yerinde tespit edip, belirlediğimiz stratejiye dayandırarak çözeceğiz. Sıkıntıların çözümü için, yapacağımız çalışmalarda kaynak arayışlarımız olacak. İç ve dış kaynaklardan olduğu gibi, gönüllülerden de destek alacağız. Özellikle sivil toplum örgütlerinden ve özel sektörden yardım talep edeceğiz. Kaynak olmaması, sorunun çözülmeyeceği anlamına gelmez. Biz kaynak oluşturmak için buralardayız ve asla böyle bir bahanenin arkasına sığınmayacağız. Hatta bazı çalışmaların parasız da yapılabileceğini biliyoruz. Karşılıklı anlayış ve hoşgörüyle, sağlıklı diyalog ve iletişimle önemli hizmetler yapacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

HİZMET İÇİN YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYDUK

“Hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle sevineceğiz.” diyen Başkan Cengiz, “İlçe sınırları içerisinde köyler de dahil 84 muhtarımız var. Onlarla sürekli irtibat halinde olacağız. Yaptığımız istişareler hizmette kalitenin artmasına vesile olacaktır. İlçemizin her köşesine hizmet götürmek için imkanlarımızı seferber edeceğiz. Biz halkımızın sorunlarını kendimize dert edindiğimiz için bu makamlara talip olduk. Dertleri de, sevinçleri de paylaşmak için buralardayız. Hizmet noktasında yüreğimizi ve bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu güzel memlekete ve memleketimizin güzel insanlarına hizmet eme onurunu yaşayacağız.” ifadelerini kullandı.

AKPINAR: İLÇEMİZİN KADERİNİNDEĞİŞECEĞİNE İNANIYORUZ

Daphan Ovası Sulama Birliği Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Emrullah Akpınar da, Başkan Cengiz ve muhtarlara katımlarından dolayı teşekkür etti. Sivil toplum örgütü olarak sürekli istişare toplantıları düzenleyeceklerini ifade eden Akpınar, “Başkanımızın samimiyeti ilçemizin kaderinin bu beş yılda değişeceğini gösteriyor. Kendisine her zaman yardımcı olmaya hazırız ve yapılacak her güzel çalışmaya sivil toplum örgütü olarak desteğimizi vereceğiz.” şeklinde konuştu.
Toplantıya katılan muhtarlar da, Başkan Cengiz’e, gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 18:25:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?