4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Aziziye Başkanı'na yoğun ilgi

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, özellikle sivil toplum örgütlerinin fikirlerine ve görüşlerine başvuracaklarını kaydederek, oluşturulacak halk meclislerinde kendi alanında uzman kişilerin görev alacağını ifade etti.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in makam odası ‘hayırlı olsun’ ziyaretine gelenlerle dolup taşıyor. Bir günde yüzlerce kişinin ziyarete geldiği Cengiz, “Yapılan ziyaretler bizleri son derece memnun etti. Halkımızın bize gösterdiği teveccühten dolayı herkese teşekkür ederiz. El ele güzel bir Aziziye için önce gönül birliği yaptık, şimdi de fikir birliği yapacağız. Ve herkesin desteği ile ilçemizi markalaştıracağız” dedi.

Aziziye Belediye Başkanı Cengiz’i bugün Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İrfan Salın ile Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Vahit Kılınboz ziyaret etti. Salın ve Kılınboz, Aziziye’nin Erzurum için önemli bir konumda olduğunu belirterek, “Yapılacak projelerde üzerimize düşen desteği ve yardımı vermeye hazırız” diye konuştular.

Başkan Cengiz’i ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel ve Diş Hekimleri Odası Başkanı Alper Eminoğlu ise yapılacak çalışmalarda sivil toplum örgütlerinin de görüşlerinin alınmasını istedi. Erzurum’da 2011 öncesinde yapılacak önemli projelerde sivil toplum örgütlerinin fikirlerinin alınması gerektiğini belirten Güzel, “Sizin turizm sektöründe edindiğiniz tecrübelerin Aziziye’nin geleceğini önemli ölçüde etkileyeceğine inanıyoruz. Ayrıca bürokrasinin nasıl işlediğini bildiğiniz için Aziziye bu konuda çok şanslı” diye konuştu.

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ

Erzurum’un geleceğine yön verecek projeler hazırladıklarını kaydeden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, özellikle sivil toplum örgütlerinin fikirlerine ve görüşlerine başvuracaklarını kaydederek, oluşturulacak halk meclislerinde kendi alanı da uzman kişilerin görev alacağını ifade etti.

ERVAK Başkanı Güzel’de halk meclislerini kurmanın, önemli bir karar olduğunu ifade ederek, “Şehrimizin geleceğini düşünerek adımlar atılmalı. Ve atılacak adımlarda sivil toplum örgütlerinin desteği de şart. Halk meclisleri ve kent konseyleri bu şehrin geleceğinin teminatı. Bu nedenle sizlerden hazırladığınız projeleri kısa sürede hayata geçirmenizi isteriz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 16:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?