8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Aziziye Belediyesi hız kesmiyor

AZİZİYE BELEDİYESİ HIZ KESMİYOR

Aziziye Belediyesi, asfalt, karo, bordür ve kilit taşı çalışmalarını aralıksız sürdürürken, çalışma sezonu içerisinde hedeflenen hizmetlerde büyük mesafe alındı. Çalışma sezonuna hizmet seferberliği başlatarak giren belediye, mahalle ve sokakları kilit taşı ile işliyor, ilçe merkezinde ve köy yollarında ihtiyaca göre asfalt ve yama çalışması yapıyor.

İlçe merkezlerinde Ethembaba Caddesi’ni asfaltla tanıştıran belediye, Abdulhamit Han, Bilali Habeş, Ahmet Yesevi, Alpaslan, Bahçelievler ve Yavuz Selim Mahallerindeki çeşitli sokaklarda kilit taşı, asfalt ve yama çalışması yaptı. Ayrıca, ilçeye bağlı mahalle statüsündeki 20 köy yolunda da asfalt yama çalışması tamamlandı.

ASFALT VE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçede belediye hizmeti girmemiş mahalle ve sokak bırakmamak için çalıştıklarını söyledi. Hizmet dönemine 43 bin 750 metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirilerek girildiğini ifade eden Başkan Cengiz, şuana kadar cadde ve sokaklara 15 bin metrekare kilit taşı döşendiğini, iki bin ton da asfalt ve yama çalışmasının yapıldığını belirtti. Bu çalışma sezonunda ilçeye bağlı mahalle statüsündeki 20 köyün yolunda asfalt yama çalışması yapıldığına dikkat çeken Başkan Fatih Cengiz, 2 bin ton asfalt ihalesi daha yapıldığını ve ilçe merkezinde öncelik sırasına göre asfalt ve yama çalışması yapılacağını belirtti.

AZİZİYE ÇAĞDAŞ GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞACAK

Halkın belediye hizmetlerinden eşit ve hızlı bir şekilde faydalanması için çalıştıklarının altını çizen Başkan Cengiz, “Kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanarak, oldukça geniş bir alana sahip ilçemizin her köşesine eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Sosyal belediyecilikten, rutin çalışmalara kadar tüm hizmetleri halkımızın ayağına götürmenin çabası içerisindeyiz. Geride bıraktığımı 18 ayda, mali disiplin ve kurumsal yapıyı oluşturarak başlattığımız hizmet kervanımızı emin adımlarla yürütüyoruz. Erzurum’un giriş kapısına çağdaş bir görünüm kazandırmak, hizmetin en mükemmeline layık olan hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir ilçe sunmak arzusundayız. Belediyemizin tüm imkanlarını hizmetlerin eşit ve rantabl bir şekilde halkımıza ulaşması için seferber etmiş durumdayız. İnşallah hedeflediğimiz program çerçevesinde herkesin özlemini çektiği ilçeyi halkımızla birlikte inşa edeceğiz. Erzurum’un batıya açılan kapısı olan Aziziye, aynı zamanda şehrin geleceği olacaktır.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Öte yandan Abdulhamit Han Mahallesi sakinlerinden Nevzat Akkaya da Başkan Fatih Cengiz ve ekibine teşekkür ederek, sokaklarının topraktan ve çamurdan kurtarıldığını söyledi. Yapılan hizmetleri takdirle karşıladıklarını dile getiren Akkaya, “Yağmurlu havalarda çamurdan, normal havalarda tozdan geçilmiyordu sokağımız. Kilit taşı ile önemli bir sorun çözülmüş oldu. Belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

AZİZİYE BELEDİYESİ HIZ KESMİYOR
AZİZİYE BELEDİYESİ HIZ KESMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 15:45:02
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 15:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?