7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Aziziye Belediyesi kışa hazır

AZİZİYE BELEDİYESİ KIŞA HAZIR…

Aziziye Belediyesi, kış ayının gelmesiyle birlikte tüm hazırlıklarını tamamladı.

Araç parkını güncelleyen belediye, ikisi kar küreme ve biri tuzlama aparatlı üç kamyon, bir greyder ve bir de kepçeyle birlikte 30 kişilik ekiple karla mücadele çalışması yapacak.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, kar ve buzlanma olaylarına karşı ekiplerin hazır olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz yıl tek greyderle, ciddi sıkıntılar yaşamıştık. Bu yıl imkanlarımızı zorlayarak bir kamyona küreme aparatı, birine de hem küreme, hem de tuzlama aparatı taktırdık. Bu şekilde karla mücadelede etkin bir performans sergileyerek, karın ilçemiz için külfet olmaması için çalışacağız” dedi.

KARLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIR

Vatandaşın kış aylarında kara ve buza mahkum edilmemesi için tüm tedbirleri en üst seviyede aldıklarının altını çizen Başkan Fatih Cengiz, “İlçemiz nüfus yoğunluğu bakımından şehrin en küçük merkez ilçesi olmasına karşın, oldukça geniş bir alana sahip. Bu bölgede karla mücadele çalışması yapmak, gerek araç ve donanım, gerekse yakıt gideri bakımından oldukça maliyetli bir iş. İmkanlarımız da oldukça kısıtlı. Fakat halkımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıp, tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz ve araçlarımız hazır durumdadır. İnşallah kış sezonunu halkımızın rahat bir şekilde geçirmesi için elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

AZİZİYE BELEDİYESİ KIŞA HAZIR…
AZİZİYE BELEDİYESİ KIŞA HAZIR…
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 15:04:00
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 15:12:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?