7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Aziziye Belediyesi'ne araç takviyesi

AZİZİYE BELEDİYESİ ARAÇ TAKVİYESİ YAPACAK

Karla mücadele çalışmalarının daha etkin yapılabilmesi için üç yeni araç alınacak.

Aziziye Belediyesi araç parkını genişletme kararı aldı. Başkan Cengiz, “Kış mevsiminde yaşanılan sorunları asgari seviyeye indirmek ve halkımızın rahatını sağlamak için araç parkımızı genişletiyoruz” dedi.

Aziziye Belediyesi ağır kış şartlarıyla mücadele için araç parkını yeniliyor. İlçe sınırlarının geniş olması ve kış mevsiminde vatandaşların sıkıntı yaşamaması için harekete geçen Aziziye Belediyesi, İller Bankası’ndan alacağı krediyle araç parkını genişletecek.

Aziziye Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı. Açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, kış mevsiminin sıkıntılarını en aza indirmek için bütün imkanları seferber ettiklerini söyledi. Meclisin desteği ile bugüne kadar önemli çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Başkan Cengiz, “İller Bankası’ndan alacağımız krediyle, kış mevsiminde karşılaştığımız sıkıntıları aza indirmeyi amaçlıyoruz. Alınacak kredi ile bir adet mini yükleyici kaldırım kepçesi, greyder ve özellik yaz sezonunda asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere bir adet de silindir alacağız.” dedi.

ESKİ ARAÇLAR, İŞLERİ AKSATIYOR

Erzurum’da kış mevsiminin çetin ve zor geçtiğini vurgulayan Başkan Cengiz, kar temizliğinde ekiplerin daha rantabl çalışabilmeleri amacıyla araç parkını genişleteceklerinin altını çizerek, “Meclisimizin destekleriyle bugüne kadar kararlı adımlar attık. Ekip olarak sizlerle ilçemiz için güzel hizmetlerin yapılmasına vesile olduk. Şimdi de, kış mevsiminde halkımızın daha rahat etmesi amacıyla araç parkımızı genişletiyoruz. Karla mücadelede özellikle araç noktasında ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Mevcut araçlarımızın sayısı çok az olduğu gibi, modelleri de çok eski olduğundan sık sık arıza yapıyorlar ve bir arızanın giderilmesi de günlerce sürebiliyor. Bu da hem işlerimizi aksatıyor, hem de hemşehrilerimizi mağdur ediyordu. Yeni araçların takviyesiyle mevcut sıkıntıları gidermiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

AZİZİYE BELEDİYESİ ARAÇ TAKVİYESİ YAPACAK
AZİZİYE BELEDİYESİ ARAÇ TAKVİYESİ YAPACAK
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 18:04:05
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 18:45:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?