7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Aziziye konutları büyülüyor

AZİZİYE KONUTLARI BÜYÜLÜYOR

Akademisyen Grup tarafından Aziziye ilçesinde yapılan Aziziye Konutlarında birinci etap inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Bölge için örnek bir proje niteliğinde olan Aziziye konutları kalite, konfor ve güveni en uygun fiyatlarla halka sunmayı amaçlıyor.

Erzurum-Ilıca karayolu üzerinde Veterinerlik Fakültesi yanında inşasına başlanan Aziziye Konutları Projesi 434 adet konut, alış-veriş merkezi, yüzme havuzları, okul, cami ve sosyal etkinlik alanlarından oluşuyor. Proje kapsamında, stüdyo daireler, 2+1 ve 3+1 dairelerin yapılacağı konutların ilk etabını oluşturan 106 adet konut 2010 yılı Ekim ayında teslim edilecek. Projenin tamamının 3 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Akademisyen Grup Gayrimenkul Satış Koordinatörü Hüseyin Okur, yüzde 20, 30, 50 peşinat ve 60-120 ay taksit seçeneği ile satışa çıkarılan konutların banka veya firma finansmanıyla vadelendirilebileceğini kaydetti.

Aziziye konutlarının birinci sınıf malzeme ve işçiliğin yanı sıra kapalı yüzme havuzu, basketbol, voleybol ve mini futbol sahası, okul, cami, fitness center ve yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, siteye özel açık otopark, alış veriş merkezi, 24 saat güvenlik hizmeti, bina altında sığınak ve radyajeneral temel özelliklerine sahip olduğunu kaydeden Okur, birinci etaptaki konutların yüzde 70'inin satıldığını ve tüm konutların 2012 yılına kadar tamamlanmış olacağını vurguladı.

Okur, "Erzurum ve doğuda örnek olan projemiz sosyal tesisli olup, kış şartlarına uygun yapmaktayız. Erzurum'daki bu projemiz bize bu bölgede bir başlangıç olacaktır. Biz Akademisyen grup olarak Doğu Anadolu Bölgesinde özellikle Erzurum'da yatırım üssü kurmak arzusundayız. Önümüzdeki zamanlarda yeni yatırımlarımız gündeme gelecektir. Biz Erzurum'a yatırım kararı aldığımızda teşvikler yoktu. Biz buraya teşvikler için gelmedik. Aziziye direnişini gerçekleştiren, Nene Hatun torunları için bu bölge insanına

yatırım ve yaşanabilir alanlar üretmek için geldik" diye konuştu.

Akademisyon grup olarak Erzurum'un aynı sıra halen kayseri, Samsun, Tekirdağ, Edirne ve İstanbul'da 2 bin 500 konutluk projelerinin devam ettiğini dile getiren Hüseyin Okur, Erzurum Aziziye konutlarının 53 metrekareden başlayıp 149 metrekareye kadar 8 farklı seçenek imkanı sağladığını söyledi.

Okur, termal tesislere yürüme mesafesinde olan konutların Erzurum'da yaşayan aileler kadar il dışında bulunan vatandaşlar için de önemli avantajlar sağladığını sözlerine ekledi.

AZİZİYE KONUTLARI BÜYÜLÜYOR
AZİZİYE KONUTLARI BÜYÜLÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2010 Cumartesi 16:59:00
Güncelleme :6 Şubat 2010 Cumartesi 18:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?