4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Aziziye logosunu arıyor

Aziziye Belediyesi’nin kurumsal logosunu belirlemek üzere düzenlediği ‘Logo Yarışması’ndan son haftaya girildi.

Müracaatların devam ettiği yarışmaya ilginin artığı bildirildi. 29 Mart yerel seçimlerinin ardından Dadaşkent ve Ilıca’nın birleşmesiyle ‘Aziziye’ ismini alan ilçe belediyesi, yeni logosunu düzenlediği yarışmayla belirleyecek. Müracaatların 22 Mayıs 2009 Cuma günü saat: 17.00’de sona ereceği bildirildi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, yarışmayla ilçenin tabii ve doğal güzelliklerini yansıtacak, estetik ve etkili bir çalışma ortaya çıkarmanın amaçlandığını söyledi.

Aziziye’nin örnek bir ilçe olma yolunda kendini sürekli yenileyip, geliştireceğini ifade eden Başkan Cengiz, “İlçemizin başta termal turizm olmak üzere, tabii ve doğal güzelliklerini yansıtacak, kahramanlık destanlarının yazıldığı Aziziye tabyaları ve dadaşlık sembolü, logomuzun ana temasını oluşturacaktır. Bu özellikleri yansıtacak ve Aziziye Belediyesi kurum kimliğinde kullanılacak logonun özgün olması yarışmanın ilk koşulu olacaktır. Estetik bütünlük ve konuya bağlılık açısından da çalışmalar değerlendirilecektir.” dedi.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ
İlçenin termal turizm merkezi olduğunu ve seçilecek logonun da bu vizyona uygun olacağını kaydeden Başkan Cengiz, logo üzerinde ‘Aziziye Belediyesi -2008’ yazısının yanında ‘Municipality Of Aziziye’ ibaresinin de yer alacağını ifade etti.
Aziziye Belediyesi tarafından düzenlenen logo yarışmasında birinci olan esere 2 bin TL, ikinciye bin TL ve üçüncüye de 500 TL ödül verilecek.

İLETİŞİM ADRESLERİ
Aziziye Belediyesi’nin düzenlediği ‘Logo Yarışması’na müracaat etmek isteyenlerin ‘aziziyebelediyesi@hotmail.com’ mail adresinden ve “0 442-327 43 16 – 0 536 231 63 96” numaralı telefonlardan yarışma şartnamesi ile birlikte daha detaylı bilgi alabilecekleri ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 12:32:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?