4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Aziziye logosunu buldu

Erzurum’un Aziziye ilçesinin yeni logosu belirlendi. Aziziye Belediyesi’nin yeni logosunda Aziziye Anıtı, termal turizm ve organize sanayi bölgesi grafikleri yeraldı.

Aziziye Belediyesi’nin düzenlediği kurumsal logo yarışması sonuçlandı. Almanya’dan ve Türkiye’nin dört bir yanından 266 eserin katıldığı yarışmada jüri üyeleri yaptıkları değerlendirme sonucunda Muharrem Altunkaynak’ın yaptığı eseri Aziziye Belediyesi’nin yeni logosu olarak belirledi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, başta termal turizm olmak üzere, ilçenin ismini aldığı tarihi vizyonu, tabii ve doğal güzellikleri yansıtabilecek bir logo belirlemek amacıyla yarışma düzenlendiğini belirtti.

Seçilen logonun belediyenin kurumsal kimliğinde kullanılacağını vurgulayan Başkan Cengiz, marka bir termal turizm merkezi oluşturma hedefinde kurumsal kimliğin önemli bir parçası olan logoyu da çok önemsediklerini ifade etti.

Aziziye’yi ulusal ve uluslararası alanda modern bir dünya kenti olarak tasarlamayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Fatih Cengiz, “Hedefimiz herkesin hayallerini süsleyen bir ilçe oluşturmaktır. Bunun için de daha en baştan ince eleyip sık dokuyarak yola çıktık. Kurumsal kimliğin görsel anlamda yansıması olan logomuzu seçkin jüri üyelerimizle birlikte itina ile belirledik.”dedi.

‘Yeni ilçe, yeni vizyon’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Cengiz, “Logomuzun özellikle estetik, özgün, ilçemizin birçok özelliğini anlatan ve akılda kalıcı olmasını istedik. Yeni kurulan belediyemizi temsil edecek logomuzun belirlenmesinde emeği geçenlere ve yarışmaya katılanlara teşekkür eder, logonun yeni belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.”

Aziziye Belediyesi’nin düzenlediği logo yarışmasının jürisinde, Başkan Fatih Cengiz, Gazeteci Öztürk Akkök, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Basın Danışması Okutman Talat Geyik, araştırma görevlileri Mehmet Ferruh Haşıloğlu ve Köksal Bilirdönmez ile Ahmet Yesevi Mahalle Muhtarı Şinasi Terzioğlu ve Yeni Mahalle Muhtarı Timur Meral yer aldı.

Aziziye Belediyesi’nin yeni logosunda Aziziye Anıtı, termal turizm ve organize sanayi bölgesi grafik bir anlatımla ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2009 Salı 12:14:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?