7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Aziziye sokaklarına kilit taşı

AZİZİYE SOKAKLARINA KİLİT TAŞI DÖŞENİYOR…

Aziziye Belediyesi altyapı çalışmalarına hız verdi. Yaz sezonuna 43 bin 700 metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirerek giren belediye, daha dayanıklı ve maliyeti düşük olduğu için mahalle ve sokaklara kilit taşı döşüyor.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, belediyeciliğin her alanında etkin olmayı ve ilçeyi hak ettiği konuma getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Bir yandan kilit taşı döşenirken, diğer yandan asfalt, karo ve bordür çalışmalarının da hummalı bir şekilde sürdüğüne işaret eden Başkan Cengiz, bahar sezonuna 43 bin 700 metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirerek girdiklerini ve yağmurlardan fırsat buldukça yapılan çalışmalar neticesinde Abdulhamit Han Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin metrekare kilit taşı döşemesi yapıldığını kaydetti.

ÖNCELİKLERİMİZİ İYİ BİLİYORUZ

İlçenin sorunlarını iyi analiz ederek göreve talip olduklarının altını çizen Başkan Cengiz, “Öncelikli sorunlar arasında yer alan kentsel dönüşümde büyük mesafe aldık. Bununla birlikte geçmiş yıllarda PALEN, TELEKOM, TEDAŞ ve ESKİ gibi kurumların yaptığı çalışmalar nedeniyle sağlam yolu olan tek bir mahalle ya da sokağımız yoktu. Geçtiğimiz yıl imkanlar ölçüsünde asfalt yama çalışması yaptık ve bazı yolları da bütünüyle asfaltladık. Bu çalışma sezonuna daha hummalı bir şekilde girdik. Geçtiğimiz yılın çalışma sezonunda parası yattığı halde sezona yetişmeyen asfalt çalışması vardı. O yolların yapımına başlıyoruz. Ayrıca özellikle kilit taşı ve bordür çalışmaları da yoğun bir tempoyla devam ediyor. İnşallah hazırladığımız program çerçevesinde ilçemiz caddesi, sokağı, yolu ve kaldırımıyla arzulanan görünümüne kavuşacaktır.” ifadelerini kullandı.

HALKIMIZ, HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR

İlçenin her köşesine eşit hizmet götürüldüğüne dikkat çeken Başkan Fatih Cengiz, Aziziye’nin oldukça geniş bir alana sahip olduğuna işaret ederek, “Amacımız ilçemizin her köşesinde yaşayan vatandaşımızın belediye hizmetlerinden eşit bir şekilde faydalanmasını sağlamaktır. Göreve talip olduğumuz andan itibaren ilçemizin önceliklerini belirledik. Kentsel dönüşümle birlikte, altyapıda halkımızın muzdarip olduğu konuların başında geliyordu. Altyapı anlamında kilit taşı ile birlikte, asfalt ve bordür çalışmalarına hız verdik. Abdulhamit Han Mahallesi’nden başlayan çalışmalarımızda ekip sayısını artırarak, hizmet kervanımıza ivme kazandırdık. Gücümüzü halkımızdan alarak, biz bu makamlara oturduk ve halkımıza layık oldukları hizmetin en mükemmelini sunmak için çalışıyoruz. Hedefimiz örnek ilçedir ve bu hedefimize de emin adımlarla yürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Öte yandan kilit taşı alışmalarının hummalı bir şekilde sürdüğü ilçenin en büyük mahallerinden Abdulhamit Han Mahallesi sakinleri de Başkan Cengiz’e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

AZİZİYE SOKAKLARINA KİLİT TAŞI DÖŞENİYOR…
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2010 Çarşamba 15:17:04
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 15:20:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?