7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Aziziye’de asfalt atağı

AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI…

Aziziye Belediyesi, asfalt ve kilit taşı çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediyesi ile protokolleri yapılan ancak sezona yetiştirilemeyen Ethem Baba Caddesi’nin asfaltı tamamlandı.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve mahalle sakinleriyle sohbet etti. İlçenin öncelikli ihtiyaçlarını iyi tespit ederek göreve başladıklarını dile getiren Başkan Cengiz, “Geçtiğimiz yıllarda çeşitli kurumlar tarafından yapılan altyapı çalışmaları neticesinde, tahrip edilen yollar öncelikli sorunlarımızın başında geliyordu. Bu bağlamda, planlı ve programlı bir şekilde, asfalt ve kilit taşı çalışması ile bu sorunu en aza indirgemenin gayretindeyiz.” dedi.

İLÇENİN HER KÖŞESİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRÜLÜYOR

Mücavir alan olarak Erzurum’un en büyük ilçelerinden olduklarını, buna rağmen belediye hizmetlerini ilçenin her köşesine eşit ve hızlı bir şekilde götürmenin mücadelesini verdiklerinin altını çizen Başkan Fatih Cengiz, “Farklı sorunları olan iki belediye devralarak göreve başladığımız günden bu yana yaklaşık 16 aylık süre geçti. Bu sürede kurumsal vizyona yeni bir imaj kazandırdığımız gibi, hizmet programımızı da halkımızın talep ve beklentilerine göre şekillendirdik. Öncelikli sorunların başında gelen yol problemini en aza indirgemek için yaz sezonuna 43 bin 700 metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirerek girdik. Şimdi ilçemizde bir yandan kilit taşı, karo, bordür, diğer yandan asfalt çalışması yapıyoruz. Programımızı acil olan yollardan başlayarak hazırlamış durumdayız. İnşallah bu program çerçevesinde yollarımızı yenileyerek, hemşehrilerimize layık oldukları bir çevre sunacağız.” diye konuştu.

HALKIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR

“Halkımız hizmetin en güzeline ve en mükemmeline layıktır.” diyen Başkan Cengiz, bahane değil, hizmet üretmek için göreve talip olduklarına vurgu yaparak, şunları söyledi: “Alanımız geniş olmasına karşın imkanlarımız kısıtlı. Fakat hiçbir bahane, hizmet üretmemize engel değil. Göreve talip olurken halkımıza, ilçemizin her köşesine, ihtiyaçlara göre hizmet götüreceğimizin sözünü verdik ve programımızı bu amaç doğrultusunda hazırladık. İlçemize bağlı 23 köy mahallemiz var ve bahar mevsimi ile birlikte ekiplerimiz bu köylerde de çalışmalar yaptı. Şimdi ilçemiz açısından öncelikli sorunlardan olan, asfalt, kilit taşı, karo ve bordür çalışmalarına hız vermiş durumdayız. İnşallah kısa olan çalışma sezonunu en verimli şekilde değerlendirerek, ilçemize çağdaş bir görünüm kazandıracağız ve halkımıza da layık oldukları hizmetin en mükemmelini sunmuş olacağız.”

Mahalle sakinleri de, Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür ettiler.

AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI…
AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI…
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 13:39:01
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 13:47:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?