8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Aziziye’de hizmet seferberliği

AZİZİYE’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ…

Aziziye Belediyesi, yaz dönemi rutin çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamakta kararlı olan belediye, asfalt, kilit taşı ve bordür çalışmalarına hız verdi. Çeşitli kurumlar tarafından yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfalt yama çalışması yapan belediye, daha dayanıklı olması nedeniyle sokakları kilit taşı ile işliyor.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, zaman zaman çalışmaları yerinde inceleyerek, hem ilgililerden bilgi alıyor, hem de mahalle sakinleriyle fikir alış verişinde bulunuyor. Başkan Cengiz, dün de AK Parti Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Yaz dönemine hizmet hamlesi başlatarak girdiklerini dile getiren Başkan Cengiz, yaklaşık 20 bin metrekare kilit taşı ve 3 bin ton civarında da asfalt ve yama çalışması yapıldığını ifade etti.

Tüm çalışmaların ilçenin önceliklerine göre yapıldığının altını çizen Başkan Cengiz, “Hedefimiz, hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamak. Çalışmalarımızı bu amaç doğrultusunda sürdürüyor, halkımıza layık oldukları hizmetin en güzelini sunmaya gayret gösteriyoruz. Sezona 43 bin 750 metrekare kilit taşı ihalesi gerçekleştirerek girdik ve bugüne kadar yaklaşık 20 bin metrekare kilit taşı, mahalle ve sokaklarda 3 bin ton asfalt ve yama çalışması yapıldı. Bu çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor.” dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZLE EL VE GÖNÜL BİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ

“Hemşehrilerimizin desteği ve duasıyla başarıyoruz” diyen Başkan Cengiz, “İmkanları kısıtlı bir belediye olmamızı rağmen, bugüne kadar önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Görevi devraldığımız günden itibaren oluşturduğumuz hizmet kervanımız emin adımlarla yoluna devam ediyor. Yapılan bu hizmetlerde halkımızın da destek ve takdirini kazanmak bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda ve hizmet yolunda aldığımız mesafede hemşehrilerimizin büyük destek ve teveccühünü gördük, önümüze çıkan engelleri de onların desteği ve duasıyla aştık. İnşallah halkımızla el ve gönül birliği içerisinde ilçemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız.”

Öte yandan belediye ekiplerinin Ahmet Yesevi, Bahçelievler, Abdulhamit Han, Alpaslan ve Bilali Habeş Mahallesi’nde çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

AZİZİYE’DE HİZMET SEFERBERLİĞİ…
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 12:54:00
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 13:02:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?