4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Aziziye’de karla mücadele

AZİZİYE’DE KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ…

Kış sezonuna araçlarını revize ederek giren Aziziye Belediyesi, aniden etkili olan kar yağışıyla birlikte, karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Çok geniş bir hizmet alanı bulunmasına karşın, ilçede ciddi bir sıkıntı yaşanmadı.

Aziziye Belediyesi karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum’da dün etkili olan kar yağışıyla birlikte, belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarına gece yarısından itibaren başladı. 30 km mesafede mahalle statüsünde köyleri bulunan ilçede, belediye tüm imkanlarını karla mücadele için seferber etti. 20’si köy, 13’ü merkez olmak üzere 33 mahallede karla mücadele çalışması yapan belediye ekipleri, küreme ve tuzlama aparatlı kamyonyarı, greyder ve kepçeleriyle çalışmalarını sürdürüyor. 30 kişilik bir ekipte ilçe merkezinde kaldırımlarda kar temizleme çalışması yapıyor.

BELEDİYE İMKANLARINI SEFERBER ETTİ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, gece saatlerinden başlayarak, dün gün boyu etkili olan kar yağışı dolayısıyla belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi.

Kış sezonuna girmeden önce araç parkını revize ettiklerinin altını çizen Başkan Cengiz, “Kamyonlara küreme ve tuzlama aparatı takarak, kış sezonunda kara anında müdahale ettik. Önceki gün başlayan ve dün gün boyu etkili olan kar yağışına da ekiplerimiz anında müdahale ettiler. 25-30 kilometre mesafede mahalle statüsünde köylerimiz bulunmasına karşın ciddi bir sorun yaşanmadı. Ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Halkımızın sıkıntı yaşamaması için tüm ekibimizle birlikte elimizden gelen gayreti sarfediyoruz.” dedi.

AZİZİYE’DE KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ…
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 13:08:03
Güncelleme :13 Nisan 2011 Çarşamba 13:18:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?