4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Aziziye’den asfalt atağı

AZİZİYE’DEN ASFALT ATAĞI…

Aziziye Belediyesi asfalt yama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı asfalt çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Alaybeyi, Sarıyayla, Kahramanlar ve Özbilen köylerinin yollarında asfalt yama çalışması yapıldı.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, hizmet alanı olarak Erzurum’un en büyük ilçelerinden biri olduklarını söyledi. Belediye imkanlarını en verimli şekilde kullanarak hizmet ürettiklerini belirten Başkan Cengiz, halkın hizmetin en güzeline layık olduğunu ve tüm imkanların bu noktada seferber edildiğini ifade etti.

HİZMET SEFERBERLİĞİ

Göreve gelir gelmez ilçede bir hizmet seferberliği başlattıklarını kaydeden Başkan Cengiz, “Bir yandan ilçemize gelir getirecek potansiyelleri harekete geçirirken, diğer yandan belediyeciliğin öncelikli görevleri arasında yer alan rutin hizmetleri aksatmamaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda Dadaşkent’te kurumların yaptıkları kazı çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklarımızda önemli tahribatlar meydana gelmişti. Milli Egemenlik Caddemizi Büyükşehir Belediyesi asfaltladı. Ara sokaklarda da belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yoğun bir şekilde asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. Bununla birlikte ilçemizi bağlı köy yollarında da asfalt yama çalışmalarına hız verdik. İmkanlarımızı zorlayıp kaynak oluşturdukça gerek ilçe merkezinde ve gerekse köy yollarında asfaltlama çalışmalarını sürdüreceğiz.”

BOŞA HARCAYACAK PARAMIZ YOKTUR

Aziziye’nin yaşanabilir bir ilçe görünümüne kavuşacağına vurgu yapan Başkan Fatih Cengiz, “Parkı, bahçesi, caddesi, sokağı, yeşil alanı ve yollarıyla örnek bir ilçe oluşturma arzusundayız. Ekibimizle birlikte ilçemizde yaşam kalitesini nasıl artırırız, halkımızın huzuru ve refahı için nasıl hizmet üretebiliriz bunun mücadelesini veriyoruz. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak, hiçbir ayrım yapmadan tüm mahalle ve sokaklarımıza eşit hizmet götürüyoruz. Bunları yaparken iyi bir plan ve çalışma programı hazırlıyoruz. İmkanlarımızı ve kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmak zorundayız. Milletimizin ödediği vergilerden aldığımız kaynaklarla hizmet ürettiğimizden, devletimizin tek kuruşunu dahi boşa harcamadan en verimli şekilde kullanıyoruz. Bizim ne boşa harcayarak tek kuruş paramız, ne de kaybedecek zamanımız var. Onun için hem zamanımızı, hem de kaynaklarımızı halkımıza hizmet için seferber etmiş durumdayız.” ifadelerini kullandı.

Belediye ekiplerinin afsalt çalışması yaptığı köy muhtarları ise, Başkan Cengiz’e teşekkür ederek, “Kapılarını halkına açmış, yüreğini ilçeye hizmete adamış bir belediye başkanına sahip olduğumuz için mutluyuz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

AZİZİYE’DEN ASFALT ATAĞI…
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 15:49:05
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 09:14:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?