4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Baba-kız dayanışması

BABA PİŞİRİYOR, KIZI İKRAM EDİYOR

Erzurum'da baba ile kız, ortak olup krizi lezzetle yenecekleri bir lokanta açtılar. Baba Zeki Pınar (46) mutfakta yemek hazırlıyor, 19 yaşındaki kızı Duygu'da müşterileri ağırlayıp, yemek ikram ediyor.

Kent merkezinde Yukarı Mumcu Mahallesinde 'Huzur' ismini verdikleri lokantanın açılışını gerçekleştiren Zeki Pınar ile kızı Duygu Pınar, işyerlerine gelen müşterileri kapıda karşılıyorlar. 13 yaşından beri iyi yemek pişirmenin sırlarını öğrendiğini anlatan aşçıbaşı Zeki Pınar "33 yıldır aşçılık yapıyorum. Tek başıma çeşitli lokantalar açtım. Kızımla ortak olacağım aklıma gelmezdi. Kısmet böyleymiş. Umarım onun sayesinde işlerimiz yolunda gider. Bu kriz ortamında yatırım yapmaya çalıştık" diye konuştu.

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Duygu Pınar ise ilk defa iş hayatına girdiğini bildirdi. Duygu Pınar "Erzurumlu Girişimci Kadınlar Derneği'nin üyesiyim. Babamla bir ortak girişime imza attık. Çevremden büyük ölçüde destek gördüm. Babamın pişirdiği lezzetli yemekleri müşterilere zevkle servis yapıyorum. Yemeklerin önce tadına ben bakıyorum. Sonra müşterilerimize ikram ediyoruz. İnanıyorum ki krizi uzun yıllardır aşçılık yapan babamın lezzetli yemekleri sayesinde yeneceğiz. Doğu'da yatırım yapmak isteyen kadınlara da örnek olmak istiyorum" dedi.

BABA PİŞİRİYOR, KIZI İKRAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 09:57:02
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 10:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?