4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Bahar temizliği

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN BAHAR TEMİZLİĞİ

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği kentte Büyükşehir Belediyesi, bahar temizliği çalışmalarını başlattı.

Geçen haftaya kadar devam eden yağışların ardından hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıktığı kentte çalışmalara zaman kaybetmeden başladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, temizlik elemanlarının bahar temizliğine zaman kaybetmeden başladığını söyledi. Ekiplerin bir bölümünün, kar ve suların biriktirdiği çöpleri temizlediğini kaydeden Küçükler, temizlik çalışmalarında önceliği kent merkezinden ana arterlere verdiklerini dile getirdi.

Küçükler, "Karın, buzun olmadığı şehir merkezinde kirin, tozun da olmaması gerekir. Dışarıdan gelen turistlerin daha iyi ve temiz bir Erzurum’la karşılaşması bakımından bu çalışmayı yapmaya kendimizi mecbur hissettik. Bunun yanı sıra kenti daha yeşil bir görünüme kazandırmayı da amaçlıyoruz. Bu alanda da çalışmalar yaz sezonu sonuna kadar devam edecek. İnsanların yaşadığı ortamda tozdan ve farklı unsurlardan olumsuz etkilenmemeleri için gayret göstermekteyiz” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN BAHAR TEMİZLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 17:29:04
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 19:36:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?