6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Bakan Akdağ pinpon masasında

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, memleketi Erzurum'da Vali Sami Bulut ile masa tenisi oynayarak stres attı. Oyunda yenilince de espiri yaparak, "Hakemin işine karışma sen Vali" dedi.

Erzurum'da Ramazan şenlikleri kapsamında Tortum Yolu üzerindeki Hyundai Kuzey'de 8 Eylül'de başlayan masa tenisi turnuvası final karşılaşmalarıyla sona erdi. Turnuvanın kapanış gecesine Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Vali Sami Bulut ve diğer protokol mensupları katıldı. Turnuvanın final karşılaşması öncesinde Bakan Akdağ ile Vali Sami Bulut, masa tenisinde karşı karşıya geldi. Oldukça iddialı olarak maça başlayan Bakan Akdağ, Erzurum'da masa tenisinde yenilgisiz olan Vali Bulut'a karşı yoğun mücadele verdi.

Ancak maç sonunda mağlup olan Bakan Akdağ, son sette yaptığı esprilerle yoğun alkış aldı. Vali'ye yenilen Bakan Akdağ, mağlubiyetin acısını Vali Sami Bulut'a esprili olarak takılarak çıkardı. Bakan Akdağ, "Hakemin işine karışma sen vali. Hakem doğru sayıyor. Valiliğini kullanma" şeklinde espriler yaptı.

Öte yandan iki kategoride yapılan turnuva sonrasında büyüklerde Kahraman Çanakçı, gençler de ise Uğur Toprak birinci oldu. Birincilere altın madalyalarını düzenlenen ödül töreninde Bakan Akdağ, takdim etti.

Ödül töreninin ardından Bakan Akdağ ve Vali Bulut de dereceye giren sporcularla toplu fotoğraf çektirdi. Toplam 172 kişinin katıldığı turnuvada birinci olanlara tam altın, ikincilere yarım altın, üçüncülere ise çeyrek altın verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 13:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?