7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bakan Erzurum’da market açtı

BAKAN ERZURUM’DA MARKET AÇTI

Erzurum’un köklü marketlerinden Düzgün bugün Çaykara Şubesinin açılışını yaptı. Açılışa Sağlık Bakanı Akdağ, bürokratlar ve işadamları katıldı.

Erzurum köklü marketlerinden Düzgün Marketçilik, 23 yılını kutlarken, bugünde Çaykara Şubesinin açılışını yaptı. Sağılık Bakanı Recep Akdağ, tarafından yapılan açılışa Valili Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, Bürokratlar, siyasiler, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış törenine vatandaşların yoğun ilgi göstermesi zaman zaman izdihama neden oldu. Açılış kurdelesi Sağlık Bakanı Akdağ, tarafından kesilen Düzgün Marketin açılışında konuşun Bakan Akdağ, ”Erzurum’da Erzurumlular tarafından açılan bu tür alışveriş merkezleri bizi mutlu ediyor. Erzurumlu da, Erzurum’un kendi marketleri tercih etmeli” dedi.

Açılmış nedeniyle bir konuşma Yapan Düzgün Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün ise, Erzurum’un kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti. İskender Düzgün, “Biz Erzurum’a hizmet için varız. Erzurum için çalışıyoruz. Halkımıza kendi marketine sahip çıktığı için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Daha sonra Sağlık Bakanı Akdağ ve beraberindekiler marketin içinde gezindiler ve Düzgün Marketler Zinciri Koordinatörü Ömer Düzgün’den bilgi aldılar. Koordinatör Düzgün,” Erzurumluya en ucuz ürünü sattıklarını belirtti.

BAKAN ERZURUM’DA MARKET AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 18:00:00
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 18:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?