7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bakan Günay Erzurum'da

BAKAN GÜNAY ERZURUM'DA

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Erzurum'un İspir ilçesinde festivale katıldı. Festivalde konuşma yapan Günay, kadınların kürsünün altında kendisinden daha çok konuşmaları üzerine "Hanımlar hanımlar, biraz sessiz" diyerek latifeli bir uyarıda bulundu.

Erzurum'da incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 2011 UNIVERSIADE oyunları kapsamında yapılan Konaklı bölgesindeki tesisleri gezdikten sonra İspir ilçesinde düzenlenen festivale katıldı. 26 köyün ortaklaşa düzenledikleri festivalde Bakan Günay, halka hitap etti. Hitap sırasında kürsünün kurulduğu platformun altında duran ve kendi aralarında konuşan kadınlar ise Bakan Günay'ın konsantrasyonunu bozdu. Bakan Günay, konuşmasına ara vererek "Hanımlar hanımlar, biraz sessiz olun"

diyerek gülümsedi ve kadınları uyardı. Bunun üzerine kısa süreli gülüşmeler yaşanırken Bakan Günay'ın korumaları kadınları platformun bulunduğu alandan uzaklaştırdı.

Daha sonra Bakan Günay'a festival ağası tarafından bir plaket takdim edilirken katılımcı 26 köyün muhtarına da teşekkür belgeleri verildi.

İspir sonrası Erzurum'a gelen Bakan Günay, tarihi ve turistik mekanlarda incelemelerde bulundu.

Yoğun gezi programı kapsamında yemek yemeye fırsat bulamayan Bakan Günay, simitle karnını doyurdu.

BAKAN GÜNAY ERZURUM'DA
BAKAN GÜNAY ERZURUM'DA
BAKAN GÜNAY ERZURUM'DA
BAKAN GÜNAY ERZURUM'DA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 18:56:03
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 13:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?