4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Bakan Karayazı'da hastane açtı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum'un Karayazı ilçesinde yapımı tamamlanan devlet hastanesinin açılışını yaptı.

Muş'un Varto ilçesindeki gezi ve incelemelerinin ardından karayoluyla Karaçoban ilçesine geçen Bakan Akdağ, burada düzenlenen mitingde halka hitap etti. İlçe sakinleriyle görüşmelerde bulunan Akdağ, buradan Karayazı ilçesine geçti.

Yapımı tamamlanan Karayazı Devlet Hastanesi'nin açılışını gerçekleştiren Akdağ, ilçe meydanında düzenlenen mitingde halka hitap etti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Bakan Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilikten geldiği için yerel yönetimlere büyük önem verdiğini belirterek, AK Partili belediyelerin üstün bir performansla halka hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.
 
Mitinge katılan bazı vatandaşların içme suyu ve belediye işçilerinin yaşadığı maaş sıkıntılarıyla ilgili pankartlarını gören Bakan Akdağ, AK Partili belediye başkan adayının seçimi kazanması halinde sorunların çözüme kavuşturulabileceğini söyledi. Sağlık alanında yapılan yenilikleri de anlatan Akdağ, "Sağlıkta başlattığımız reform sürüyor. Adaşım Sayın Başbakanımız Erdoğan'ın talimatlarıyla sağlık alanında büyük bir gelişim ortaya koyduk. Halkımıza sağlık hizmetlerini en üst seviyede verebilmenin mücadelesini sürdürüyoruz. Daha düne kadar vatandaşlar özel muayenehanelere giderken bugün devlet hastanelerinde her türlü sağlık hizmetini rahatlıkla alabiliyor" diye konuştu.

Bakan Akdağ, ülke genelinde zatürreye karşı aşılama çalışması başlatıldığını belirterek, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Karayazı ilçesindeki temaslarının ardından Erzurum'a hareket eden Bakan Akdağ, yarın Narman ilçesinde düzenlenecek mitinge katılacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 20:45:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET UĞUR ELE IP: 85.99.178.xxx Tarih : 8.03.2009 11:44:08

29 mart 2009 pazar günü yapılacak seçimlerde ak parti belediye başkan adayı seyfettin KIRIK sadece karayazıda değil türkiye ilçe genelinde rekor kırarak diğer adayları tabiri caizse sandığa gömerek 1.sıraya girecektir.