6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Bakan Koç ödülü geri çevirdi

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Erzurum’da yerel bir gazetenin organize ettiği ’Yılın En İyileri’ yarışmasında kendisine verilen ödülü haketmediği gerekçesiyle kabul etmedi.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere dün Erzurum’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Koç, akşam saatlerinde yerel ’Haberci’ gazetesinin düzenlediği, ’Yılın En İyileri’ ödül törenine katıldı.

Törene eşi Şadiye Koç ile birliket katılan Bakan Koç, burada kendisine verilen ’en başarılı devlet adamı’ ödülünü haketmediğini öne sürerek kabul etmedi.

Törende başarılı olan iş adamı ve bürokratlara ödül veren Bakan Koç, yaptığı konuşmada, milletvekillerinin aldıkları mukaddes görevin hamalı olacaklarını ifade ederek, "Hizmet için tüm milletvekillerimizin bir hamal gibi çalışacağına inanıyorum" dedi.

Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği törende Bakan Koç, ödülü almadan masasına geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2005 Pazar 13:52:00
Güncelleme :7 Mayıs 2005 Cumartesi 18:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin Duman IP: 85.97.130.xxx Tarih : 2.05.2005 14:30:16
sayın bakanın yerinde ve haklı olarak verdiği bu tepkiyi takdir ediyorum.Çünkü daha göreve geleli 30 gün olmuş, hiç bir icraat yapmamış birine nasıl ödül verilir bunu düşünmek lazım. Ödül veren bu gazete her sene çıkarları doğrultusunda vede ödöl vereceği kişilerden para alarak aldıkları para karşısında verilen hiç bir manevi değeri olmayan birer plaket dağıtarak medyada boy göstermek isteyenlere karşı söğüşleme takdiğidir.Şöyle bi araştıma yapın bakalım bu ödülleri alan şahıslar, kurumlar veya iş adamlarının hangisi başarılı veya bir icraatı var.onun için sayın bakanı takdir ediyor ve bu tepkiyi ödül alan diğer medya showmenlerine tavsiye ediyorum.