7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bakan Murat Başesgioğlu, Erzurum'da

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, bir dizi toplantı ve açılışa katılmak üzere Erzurum'a geldi. 

Erzurum Hava Limanı'nda Vali Sami Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz ile daire müdürleri tarafından karşılanan Bakan Başesgioğlu, daha sonra Erzurum Valiliği'ne geçti. Burada bir süre Vali Sami Bulut ile sohbet eden Bakan Başesgioğlu, Erzurum'a ilk defa böyle kalabalık bir heyetle geldiklerini belirterek, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile ilgili yapılacak panel ve toplantıların çok önemli olduğunu ifade etti. 

Bakan Başesgioğlu, öğleden sonra Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nce düzenlenen '2011'e Doğru Erzurum' konulu panele katılacak. Başesgioğlu ardından, Atatürk Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce yaptırılan tesislerin açılışını yapacak. Bakan Başesgioğlu, daha sonra Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlenecek olan 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları Hazırlık Düzenleme Kurulu (HDK) toplantısına iştirak edecek. 

Bakan Murat Başesgioğlu ile birlikte TBMM İdare Amiri Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Kavaz ve Fazilet Dağcı Çığlık ile çeşitli Bakanlıkların müsteşarları, spor teşkilatlarının genel müdür ve daire başkanları ve federasyon başkanları da Erzurum'a geldi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2008 Cuma 13:44:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?