6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Bakan Özak'tan terör açıklaması

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki bazı illerde yaşanan terör örgütü provokatörlerinin gösterilerine tepki göstererek, bu şekilde hiçbir sonuca ulaşamayacaklarını söyledi. 

Erzurum'da gezi ve incelemelerde bulunan Bakan Özak, AK Parti İl Teşkilatı'nda, yaşanan olaylarla ilgi açıklamalarda bulundu. Özellikle korkuyla, baskıyla, ülkesini, devletini, milletini, bayrağını seven yöre halkının korkutulmaya çalışıldığını ifade eden Bakan Özak, "Devletimiz çok güçlüdür. Bunlar hiçbir zaman sonuca ulaşamayacak. Çok şükür dünü az bir sorunla geçirdik. Bütün bunların üstesinden demokratik, laik hukuk devleti içerisinde, hukuki kuralları işleterek geleceğiz. Hükümetimiz, Türk Silahlı  Kuvvetlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, medyamız ve üniversitelerimizle birlikte hareket ediyoruz, edeceğiz. Bu ülkede halkımızın çok şükür çok az bir bölümü bunlara alkış tutuyor, prim veriyor. Biz o yöre halkına çok büyük hizmet verdik. Oraya gittiğimizde gördüğümüz teveccüh bize geleceğe doğru barış ve huzurun oraya geleceğini gösteriyor. 12,5 milyar dolarlık paket açıkladık; GAP projesi. Oradaki işsizlikle mücadele ediyoruz. Dünkü eylemi yapanların niyetleri farklı. Bunu o yöre halkı iyi biliyor"  dedi. 

Bakan Özak, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaretinin ardından Aziziye ilçesinde yapımı devam eden kaplıca inşaatında incelemelerde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 10:50:48
Güncelleme :22 Ekim 2008 Çarşamba 10:53:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?