7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Bakanın kullandığı karüstü araç, kara saplandı

Erzurum’da, yoğun kış şartlarının yaşandığı bölgelere tahsis edilmek üzere alınması planlanan karüstü araçların ilk denemesi başarısız oldu.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın kullandığı araç, kara saplandı. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, kış mevsiminin etkili olduğu ilçelere tahsis edilmek üzere alınması planlanan karüstü araçları bugün Erzurum’da Laleli mevkiinde denedi. Bakan Akdağ’ın kullandığı araç kara saplanınca görevliler tarafından etrafı küreklerle temizlenerek çıkartıldı.

Yaklaşık 150 milyar lira değerinde olan karüstü aracın ilk denemede başarısız olması üzerine Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, "Henüz verilmiş bir karar yok. Bizim hedefimiz kış mevsiminin etkili olduğu bölgelerimizde hasta sevkıyatlarının en kısa zamanda yapılabilmesi için bir tedbir almaktı. Bunun için en uygun aracı alacağız" dedi. Kara saplanan aracı çıkarttıktan sonra karlı arazide gösteri yapıldı.

Aracın ilk denemede başarısız olması nedeniyle morali bozulduğu gözlenen Bakan Prof. Dr. Akdağ, daha sonra Ankara’ya gitmek üzere havaalanına hareket etti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2005 Pazar 17:02:20
Güncelleme :17 Nisan 2005 Pazar 13:12:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?