7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Barış yemeği kavgayla bitti.

Erzurum'da kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki ailenin barış yemeğinde taraflar birbirine girdi. 2 kişinin bıçakla yaralandığı kavgada polis 21 kişiyi gözaltına aldı. 

Edinilen bilgiye göre, kız kaçırma meselesi yüzünden aralarından husumet bulunan Zengin ve Yıldırım ailelerini barıştırmak için barış yemeği düzenlendi. Gölbaşı semtindeki barış yemeğinin başlamasından kısa bir süre sonra iki ailenin fertleri arasında tartışma başladı. T

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki aile bıçak, sopa, demir çubuk ve taşlarla birbirine girdi. Mahallenin savaş alanına dönüştüğü kavga sonrası olaya müdahale eden polis 21 kişiyi gözaltına aldı. Kavgada bıçakla yaralanan Erkan ve Hakan Yıldız olay yerine gelen ambulansla Erzurum Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Çolak'ın da müdahale ettiği olayda sokak arası adeta savaş alanına dönüştü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ekibi, olayı kontrol altına almakta güçlük çekti. Kavganın yaşandığı Gölbaşı Caddesi yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kalırken, olay sonrası polis kavgaya karışan 21 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 09:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?