7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başarı sizden destek bizden

BAŞARI SİZDEN DESTEK BİZDEN

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan Kulüplerarası 2. Kademe müsabakalarında Erzurum’u temsil eden ve Türkiye ikincisi olarak gümüş kupayı Erzurum’a getiren İl Özel İdaresi Spor Kulübü Atletizm takımı, İl Genel Sekreteri Selami Altınok’ u ziyaret ederek, kazanılan kupayı Altınok’a hediye etti.

Ziyarette Takım halinde Türkiye ikincisi olan Atletlerin yanı sıra Kulüp Başkanı Bedri Özdemir, İl Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Ercoşkun, takımın antrenörleri Orhan Güngör ve Yavuz Bayram ile yönetici Suat Yayatıcı hazır bulundu.

İl Özel İdaresi Spor Kulübü Atletizm takımının başarılı antrenörü Orhan Güngör, Kulüplerarası 2. Kademe Kros Ligi yarışlarında kazandıkları ikincilik kupasını İl Genel Sekreteri Selami Altınok’a hediye ederek, “Sayın Genel Sekreterim sizin desteklerinizle önce Denizli’de Türkiye şampiyonu olduk. Şimdi de Antalya’dan gümüş madalya ile döndük. Biz takım olarak kazandığmız kupayı size hediye etmek istiyoruz, desteklerinizden dolayı size müteşekkiriz” dedi.

BİZİ BAŞARI İLE TEMSİL ETTİNİZ

İl Genel Sekreteri Selami Altınok, Türkiye ikincisi olan atletleri tebrik ederek, kendilerini ödüllendirirken, atletlerin kurumu ve Erzurum’u en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Altınok, ”Başarılı olursanız, bizimde size katkılarımız daha büyük olacak. İl Özel İdaremizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Bu bir yarış birinci olmakta var, dereceye girememekte var. Her sefer birinci olacağız diye bir kural yok. İkinci de olacaksınız ki birinciliğin kıymetini daha çok bilesiniz. Biz ikinci olmanıza rağmen sizleri birinci olarak görüyoruz. İnşallah bir dahaki seneye Avrupa’ya gideceğiz” diye konuştu.

GÜNGÖR’DEN BAŞARI SÖZÜ

Eski Avrupa şampiyonu ve İl Özel İdaresi Atletizm takımının antrenörü olan Orhan Güngör’de Başta İl Genel Sekreteri Selami Altınok olmak üzere kulüp başkanı Bedri Özdemir ve kulüp yönetiminin destekleri ile başarılı olduklarını belirterek, “Bir sporcumuzun düşmesi sonucu Türkiye şampiyonluğunu kaçırdık. İnşallah seneye aynı kazaya uğramadan yarışı birinci bitirip, Kulüplerarası Avrupa Kros Lignde ülkemizi ve ilimizi temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

BAŞARI SİZDEN DESTEK BİZDEN
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2010 Salı 15:45:02
Güncelleme :30 Mart 2010 Salı 15:51:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?