7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başarılı boksörlere Rektör'den ödül

Rusya'da düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Boks Şampiyonası'nda bronz madalya alan Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Yüksek Okulu (BESYO) 4. sınıf öğrencileri Abdulkadir Karaoğlu ve Muhemmet Çat'ı makamında kabul eden Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, basarılı sporcuları altınla ödüllendirdi. 

Üniversite olarak eğitim öğretimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de önem verdiklerini söyleyen Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, dünya üçüncüsü olan iki öğrencisini kutlayarak, "Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum. Büyük bir başarı elde ettiler. Erzurum Atatürk Üniversitesi'nin ismini tüm dünyaya duyurdular" diye konuştu. 

Dünya üçüncüsü üniversiteli boksörler Abdulkadir Karaoğlu ve Muhemmet Çat ise, Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak'a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "BESYO öğrencileri olarak daha başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız" dediler. 

Öte yandan Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, ayrıca 22-29 Eylül tarihleri arasında Rusya'da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda FILA 1. sınıf güreş hakemliğine terfi eden Recep Gürsoy'a da bir plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 15:17:39
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 15:20:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?