7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Final Dergisi Dershanesi SBS şubesi, il genelinde düzenlediği yarışma sınavında başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenledi.

Veli ve öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşen ödül töreni Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Törene yaklaşık bin kişi katıldı. Aynı zamanda Final Dergisi Dershanesi’nin velileri arasında olan Erzurum Valisi Sayın Sebahattin Öztürk’ün yanı sıra törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Kızılay Başkanı Mithat Turgutcan ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede, öğrenciler dershanenin coğrafya öğretmeni Cebrail Kılınç’ın ve grup“Saklı Nağmeler”’in söylediği türkülerle coştular.

ÖZTÜRK ÖDÜL VERDİ

2009 SBS’de il birincisi olan öğrencilerin ödüllerini Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, 6. sınıflarda TÖDER’in düzenlediği Türkiye Geneli sınavında tüm soruları yaparak 500 tam puan alıp Türkiye birincisi olan Sılay Bostan’ın ödülünü Kızılay Başkanı Mithat Turgutcan, 5.sınıflar il birincisi Ebru Tansu Yurttançıkmaz’ın ödülünü dershane müdürü Murat Ertaş, 7. sınıflar il birincisi Fatma Dilruba Bingöl’ün ödülünü de vali Sebahattin Öztürk verdi.

ERTAŞ SUNUM YAPTI

Final Eğitim Kurumları’nın 30. hizmet yılı nedeniyle il geneli yarışma sınavında 5, 6 ve 7. sınıflarda başarılı olan ilk 30 öğrenciye ödül verildi.

Törende bir konuşma yapan dershane müdürü Murat Ertaş 215 Final SBS şubesi arasında 3. en başarıl şube olduklarını, bu başarıda nitelikli ve bilinçli velilerinin, başarılı öğrencilerinin katkısının yadsınamayacağını söyleyerek veli ve öğrencilerine teşekkür etti.

Tören, dershaneye erken kayıt yaptıran öğrenciler için yapılan hediye çekilişiyle sona erdi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 11:58:04
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 14:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?