7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başarılı öğrencilere ödül

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Horasan Fatih İlköğretim okulunda “Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi” (EBAP) kapsamında yapılan SBS deneme sınavlarında başarı gösteren öğrencilere okul öğretmenleri ve okul aile birliği tarafından düzenlenen törenle çeşitli hediyeler dağıtıldı. Törende ayrıca ayın velisi ve ayın personeline ödül verildi.

Öğretmeler kendi aralarında yapmış oldukları toplantıda SBS den birinci olan öğrencilere diz üstü bilgisayar hediye alınması için karar aldı. Eğitimde başarıyı yakalamak için yapılan deneme sınavında başarı gösteren öğrencilere düzenlenen törende ödülleri verildi.

Törende konuşma yapan ilçe Milli Eğitim Müdürü Turgut Demir Okullarda başaııyı artırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, bu çalışmalarla geçmiş yıllara göre büyük başarılar sağladıklarını dile getirdi.

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN ÖRNEK ÇALIŞMA

Okul Aile birliği Başkanı Mehmet Koşum, okul aile birliği olarak İstanbul’da çeşitli dernekleri ve kuruluşları ziyaret ederek okul için büyük destek sağladıklarını okulun eksikliklerini tamamladıklarını söyledi. Koşum başarı sağlayan öğrencilere bu tür ödüller vererek teşvik etmeyi planladıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 11:05:03
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 13:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?