7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başbakan'a moral verecekler

Güneydoğu Anadolu ziyaretinde protestolara maruz kalan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'da moral bulması için Büyükşehir Belediyesi ve parti teşkilatınca bir dizi hazırlık gerçekleştiriliyor. 

9 Kasım'da Erzurum'a geleceği açıklanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için olağanüstü hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi yapımı tamamlanan 15 tesisin açılışı için organizasyon düzenleyecek. Toplu açılış töreni için Menderes Çok Katlı Otoparkı'nın bulunduğu alanı belirleyen Erzurum Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Başbakan Erdoğan'a buradan toplu açılışları yaptırmayı planlıyor. 

Burada halka hitap etmesi beklenen Başbakan Erdoğan'ı coşkuyla karşılayacaklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 2011 Kış Olimpiyatları'na hazırlanan Erzurum'da Başbakan Erdoğan'ı en iyi şekilde misafir etmeyi arzuladıklarını söyledi. Başkan Küçükler, "Dadaşların Başbakanımızı bağrına basacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR'İN YATIRIMLARI HİZMETE AÇILACAK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bölge Eğitim Hastanesi yanında Büyükşehir Belediyesi'nin 100 milyon YTL'yi aşan yatırımlarının açılışını da yapacak. Merkezi sistemle açılışı yapılacağı belirtilen yatırımlar arasında, Menderes Otoparkı, Dadaşkent-Yıldızkent arasında yapılan ve Recep Tayyip Erdoğan'ın adını taşıyan rekreasyon alanı, Palandöken Barajı İçme Suyu İsale Hattı, Katı Atık Tesisleri, Olimpiyat Köprülü Kavşağı ve Olimpiyat Yer Altı Çarşısı, Yıldızkent- Dadaşkent Bağlantı Yolu Çocuk Kulübü,
kadınlar lokali olmak üzere 15 tesis bulunuyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ahmet Küçükler şunları söyledi:
"Açılış yapılacak yatırımlar, Erzurum'un tarihindeki en büyük yatırımlarıdır. 90 yıllık su sorununun çözüldüğü isale hattı ve arıtma tesisleri yanında, katı atık tesisleri ve Menderes Yer Altı Otoparkı bunların en önemlileri arasındadır. Başbakanımızın yapacağı açılışa halkımı davet ediyorum."

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 13:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?