6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Başbakan'a yol mektubu

AK Parti İspir İl Genel Meclisi Üyesi Tahsin Bayramoğlu, Rize-Erzurum-Bingöl karayolu projesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a 4. kez mektup yazdı. 

Başbakan'dan projesi hazır olan yol için destek isteyen Bayramoğlu, projenin bir an önce ihale edilmesini istedi. 

İspir İl Genel Meclisi Üyesi Tahsin Bayramoğlu, Başbakan Erdoğan'a gönderdiği mektupta şunları kaydetti:
"Bildiğiniz gibi Rize-Erzurum-Bingöl karayolu zat-i alinizin himmetiyle proje aşaması tamamlanmış, ihale aşamasına gelmiştir. Bununla birlikte hala bazı tereddütler devam etmekte, yaklaşan kış nedeniyle askıya alınmak istenmektedir. Bu kadar öneme haiz bir yatırımın bazı duygusal nedenlerle geciktirilmesi veya askıya alınması biz bölge halkını üzmektedir. Her konuda olduğu gibi bu yol ile ilgili düşünce ve emirleriniz planlama ve proje aşamalarının kısa sürede tamamlanmasına neden olmuştur. Şimdi sizden
son isteğimiz araya fitne girmeden projenin ihalesinin yapılması konusunda emir vermenizdir. Bu ülke insanının sizi hayırla yad etmesinin yanında bu bölge insanı da başta bu yol olmak üzere çeşitli hizmetlerinizden dolayı sizleri gelecekte hayırla yad edeceği gibi, demokratik tercihlerinde bunu göz önünde bulunduracaktır. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz çabanın devamı olarak yolun bir an önce 2008 yılı içerisinde ihaleye çıkarılması konusunda emirlerinizi bekler, saygılar sunarım."

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 13:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?