4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başıboş köpek piste girdi

BAŞIBOŞ KÖPEK, SNOWBOARD YARIŞ PİSTİNE GİRDİ

Erzurum'da 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın 3. gününde düzenlenen "Winter Universiade Erzurum 2011 Snowboard - Cross" yarışları sırasında bir köpeğin yarış pistine girmesi ilginç görüntüler yaşanmasına neden oldu.

25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları kapsamında bugün Palandöken Dedeman pistinde "Winter Universiade Erzurum 2011 Snowboard - Cross" yarışları düzenlendi. 15 ülkeden 23 sporcunun yarıştığı ilk müsabakaların deneme atlayışları sırasında piste giren davetsiz bir misafir ilginç görüntüler yaşanmasına neden oldu. Sporcuların deneme atlayışları yaptıkları sırada bir anda piste giren başıboş köpek, görevlileri harekete geçirdi. Görevliler bir an önce köpeği pistin dışına çıkarmak için çaba sarf

ederlerken inatçı siyah köpek aşağı yukarı kaçarak pistten çıkmamakta direndi. Olan biteni gülerek izleyen çok sayıda seyirci ise, "Akreditasyonsuz misafir sürpriz yaptı" dediler.

Görevliler yaklaşık 2 dakika boyunca köpeği pistin dışına çıkarmak için uğraşırken deneme atlayışları yapan sporcular ise şaşkın şaşkın pistteki köpeğe bakarak ona çarpmamak için manevra yaptılar.

BAŞIBOŞ KÖPEK, SNOWBOARD YARIŞ PİSTİNE GİRDİ
BAŞIBOŞ KÖPEK, SNOWBOARD YARIŞ PİSTİNE GİRDİ
BAŞIBOŞ KÖPEK, SNOWBOARD YARIŞ PİSTİNE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 13:20:05
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 14:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?