4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Başkan Birdal‘a teşekkür plaketi

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal‘ı makamında ziyaret eden Ak Parti İl teşkilatı 5 yıllık çalışma döneminde gösterdiği başarılardan dolayı Belediye Başkanı Birdal’a teşekkür plaketi verdiler.

Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’ı makamında ziyaret eden Ak Parti İl başkanı Hüseyin Tanfer, “Görev yaptığı 5 yıllık dönem içerisinde halka, teşkilatlarımıza kapıları devamlı olarak açık olan ve hizmeti kendine şiar edinen ilçeye yapılması gereken hizmetleri yerine fazlasıyla getiren ve insanların kalbini kazanan belediye başkanımızı ziyaret edip bir plaket vermeyi uygun gördük. Yaptığı çalışmalardan dolayı şahsım,partimiz ve şehrimiz adına teşekkür ediyorum “dedi.

Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal ise yaptığı açıklamasında, “Partime, İl teşkilatına ve tüm yöneticisi arkadaşlarıma bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mühim olan görev süremiz içinde değil görev süremizin dolmasına yakın yapılan bu ziyareti çok önemli buluyorum. çok mutlu oldum. Bana verilen destek ve plaket için herkese teşekkür ediyorum“ diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 20:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?