6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Başkan Birdal'a ziyaret

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmiş dönemde Aileden Sorumlu danışmanlığını yapan Dr. Ayşenur Kurtoğlu, ile Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şubesi Onursal Başkanı Saffet Zengin Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’ı makamında ziyaret ettiler.

Dr. Kurtoğlu ve Zengin, İsm-i Nebi sergisinin hazırlanmasından açılışına kadar yapılan bütün çalışmalarda yardım ve desteklerinden dolayı Başkan Birdal’a teşekkür ettiler.

Serginin Erzurum’da büyük bir ilgi gördüğünü İfade eden Dr. Ayşenur Kurtoğlu, serginin bir ekip ruhu anlayışıyla hazırlandığını söyledi.

Palandöken Belediyesi’nden serginin hazırlanışında büyük destek ve yardım gördüklerini belirten Dr. Kurtoğlu, “Başkan Birdal’a teşekkür ediyoruz. Bizleri onura etmiştir. Bizlere vermiş olduğu desteği hiçbir zaman unutmayacağız.”dedi.

Safet Zengin ise yaptığı açıklamada, bu tür çalışmaların devam edeceğini, ekip çalışmasıyla daha büyük başarılara imza atılabileceğini söyledi.

Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal’da yaptığı açıklamada, şehrin sosyal ve kültürel çalışmalarına katkı yapan herkesin yanında olduklarını söyledi.

Yerel yönetimlerin görevlerinin geniş bir alanı kapsadığına işaret eden Birdal, “Güzel bir sergi açtınız. Hepinizi kutluyorum. Bu tür çalışmaların devam etmesinden yanayım. Bu tür çalışmalara desteğimiz elimizden geldiğince devam edecektir.” şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 11:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?