7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Başkan Bulutlar mahalleleri geziyor

BAŞKAN BULUTLAR, MAHALLE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, beraberindeki belediye birim amirleriyle birlikte Çeperli, Yıkılhan, Güllü, Alibezigan ve Sığırlı Mahallesi’ni gezdi.

İl sınırlarının genişletilmesiyle köy statüsünden Mahalle statüsüne kavuşan Çeperli, Yıkılhan, Güllü, Alibezigan ve Sığırlı Mahallesi'nde gezi ve incelemelerde bulunan Başkan Bulutlar, gerçekleştirilen gezilerin belediyecilikte büyük fayda sağladığını söyledi. Dönüşümlü olarak her Cumartesi ve Pazar birkaç mahalleyi denetlediklerini belirten Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,"Ekibimizle birlikte gezi ve incelemelerde bulunduğumuz mahallede vatandaşların gerek belediyecilik gerekse de sosyal içerikli problemlerini dinliyor, bu sorunlara imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bilindiği üzere artık belediyecilikte sadece fiziki belediyecilik önemli değil bunun yanı sıra sosyal belediyecilikte büyük önem arz ediyor. Bu yüzden geziler sırasında mahalle sakinlerinin fikirlerini alıyoruz. Fikirler doğrultusunda ortaya daha iyi hizmetler çıktığına inanıyorum. Her Cumartesi ve Pazar günü Erzurum da olduğum sürece bu gezilerimi sürdürüyorum. Zaten Pazartesi ve Cuma Günleri halk günlerimiz oluyor bu günler dede vatandaşımızla birlikte oluyoruz. Yapılan çalışmaları uzunu uzun anlatmaya gerek yok yapılanları halk görüyor. Hesap verilecekse halka hesap vermeye de her zaman hazırız. Palandöken hizmetin en iyisine layıktır. Onlar bize güvendi ve bizi desteklediler. Bizlerde onların bu güvenine layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın mahallelerine gelmesinden son derece mutlu olduklarını ifade ederken mahalleni ihtiyaçlarını ve öncelikli işlerlerin bahar ayı ile birlikte yapılmasını talep ettiler.

Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Bulutlar, gezi boyunca karşılaştığı çocuklara ve gençlere yanında getirdiği Safahat, Türkçe’nin Sırları, Gençlerle Başbaşa ve Estetik isimli kitapları hediye etti.

BAŞKAN BULUTLAR, MAHALLE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN BULUTLAR, MAHALLE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 12:09:05
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 14:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?